Konto
Slett ATLAS-kontoen din
Du kan selv slette Atlas Cycling-kontoen din og dataene dine permanent, fra ATLAS-appen på iPhone eller Android.
Slik sletter du kontoen
- Åpne ATLAS-appen og logg inn.
- Åpne Innstillinger fra profilen din og trykk på Slett konto.
- Les hva som blir fjernet, bekreft at du forstår, og trykk på Slett konto permanent.
- Du blir logget ut. Slettingen fullføres i bakgrunnen, og appen tar vare på en kvittering slik at du kan sjekke når den er ferdig.
Hva som slettes
Profilen din, turer og GPS-spor, ruter, bilder, helse- og treningsdata, klubbinnlegg, meldinger og annen sosial aktivitet, territorie- og kamphistorikk, og koblinger til tjenester som Garmin, Wahoo eller Strava. Turer som er lagret på telefonen og ennå ikke lastet opp, fjernes også.
Hva som beholdes
Når slettingen er fullført, beholder ATLAS ingenting annet. Betalingsopplysninger for abonnementer og butikkbestillinger oppbevares av Apple, Google Play eller Stripe etter deres egne regler, så lenge loven krever.
Abonnementer
Å slette kontoen avslutter ikke et abonnement kjøpt via App Store eller Google Play. Avslutt det i abonnementene dine i App Store eller Google Play for å unngå nye trekk.
Kan du ikke bruke appen?
Send e-post til hello@atlascycling.co fra adressen på kontoen din og be oss slette den. Vi bekrefter, og sletter deretter kontoen og dataene dine.